Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 0681506276

Website ontwikkeling

Je bent hier: Home » Website ontwikkeling
WordPress website ontwikkeling

Netshox ontwikkelt websites met een responsief design, zodat deze goed weergegeven worden op mobiele apparaten, tablets en desktops. Er wordt tevens aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid. Een website moet immers aangenaam aanvoelen en vindbaar zijn. Alles in uw eigen huisstijl; website ontwikkeling op maat.

De websites worden ontwikkeld met het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld en vormt de basis van 30% van het internet. Doordat deze software erg gebruiksvriendelijk is, kunt u zelf gemakkelijk teksten aanpassen nadat uw website geleverd is.

Alle websites worden geleverd met een basis Search Engine Optimization (SEO). Er wordt hierbij een sitemap en robot.txt voor uw website aangemaakt. Daarnaast worden de webpagina’s voorzien van meta titels, beschrijvingen en keywords. Ook worden de afbeeldingen voorzien van een afbeeldingstitel en alternatieve tekst. Ten slotte worden de websites aangemeld bij Google.

Wat krijgt u bij het basispakket WordPress website ontwikkeling? (€349,-) 
Responsief design
Gebruiksvriendelijk
Zoekmachine vriendelijk (basis SEO)
Aanmelden bij Google
Bezoekersstatistieken
E-mailadres op domeinnaam
Secure Sockets Layer (SSL) verbinding
Back-up van de website
Aansluiting en onbeperkt gebruik van CMS WordPress
Koppeling van de website aan uw domeinnaam
Live zetten van uw website
Tot 6 pagina’s ingericht
Ruime keuze aan functionaliteiten (incl. 1 contactformulier)
Gratis advies bij domein- en webhostingregistratie
Eenvoudig tekst aanpassen door uzelf

Vraag direct vrijblijvend een website aan!

De vier stappen van website ontwikkeling

Netshox maakt websites aan de hand van de volgende vier stappen

1. Analyse 

Voordat uw website opgezet wordt, moet er een beeld geschetst worden van uw onderneming, doelstellingen en wensen. Daarom is het noodzakelijk dat u van tevoren een aantal vragen beantwoordt via het aanvraagformulier. Op die manier geeft u duidelijkheid aan waar u naar op zoek bent.

Na het invullen van het aanvraagformulier, neemt Netshox spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer de opdracht geaccepteerd is, kunt u uw gewenste tekst en afbeeldingen opsturen en aangeven waar deze geplaatst moeten worden. Indien u zelf geen afbeeldingen of stockfoto’s heeft, kan Netshox u voorzien van CC0-afbeeldingen.

2. Ontwerp

Netshox vertaalt uw informatie naar een ontwerp in CMS WordPress. Dit is een globale weergave van de pagina’s in desktopversie, waarbij de indeling en posities van de tekst en functionaliteiten bepaald worden. Ieder ontwerp is uniek en is afhankelijk van uw onderneming, doelstelingen en wensen. 

Nadat u het ontwerp heeft beoordeeld, geeft u uw op- en aanmerkingen en neemt Netshox nogmaals contact met u op om deze te bespreken. Op die manier kunnen we misvattingen en onduidelijkheden voorkomen.

Bent u tevreden bent met het eindontwerp? Dan kan de website uitgewerkt worden.

3. Realisatie

In deze fase worden alle technische en visuele aspecten uitgewerkt in een beveiligde omgeving met CMS WordPress. Daartoe behoren ook de gekozen functionaliteiten. Uw website krijgt een responsief design en wordt gebruiks- en zoekmachinevriendelijk. De vormgeving wordt mede bepaald door uw huisstijl, zodat uw website bij uw onderneming past.

U kunt zelfstandig meekijken naar de grafische en technische ontwikkelingen, waardoor u het proces op de voet kunt volgen en eventuele op- en aanmerkingen in een feedbackronde kunt aangeven. Door deze nauwe samenwerking komen we tot een goed eindresultaat.

4. Integratie

Uw website wordt gekoppeld aan uw domeinnaam en webhosting provider en gaat live. Indien u dit niet heeft, kan Netshox dit voor u regelen. Daarnaast wordt er een SSL certificaat aan uw domeinnaam gekoppeld en behandelt Netshox uw aanmelding bij Google.

Bij oplevering neemt Netshox contact met u op om uit te leggen hoe u zelfstandig teksten kunt aanpassen en hoe u zelfstandig nieuwsberichten kunt schrijven indien u voor een nieuwsmodule gekozen heeft.

Meer informatie nodig?

Heeft u extra informatie nodig over website ontwikkeling? Neem gerust contact op!

Sluit Menu