Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 0681506276

Website onderhoud

Onderhoud van uw WordPress website

WordPress vormt 30% van het internet en is daardoor het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. En doordat er talloze WordPress websites bestaan, zijn er ook hackers die zich focussen op het kraken van deze software. Zij proberen via kwetsbaarheden toegang te krijgen tot websites en hun databases. De ontwikkelaars van het CMS verbeteren daarom continu het systeem en brengen regelmatig updates uit, zodat de WordPress websites van de nieuwste beveiliging voorzien worden.

Daarnaast kunnen plugins kwetsbaarheden vertonen binnen een WordPress website. Dit zijn software extensies die een website kunnen vormgeven of er functionaliteiten aan kunnen toevoegen. Plugins moeten, net als het WordPress systeem, geüpdatet worden wanneer deze uitgebracht zijn. Op die manier wordt het voor hackers nog moeilijker om een achterdeur te vinden in de website.

Wanneer het CMS en plugins niet geüpdatet worden, raakt uw website verouderd en kunnen de kwetsbaarheden niet verholpen worden. Doordat de beveiliging van dit soort verouderde websites dikwijls achterhaald is, zijn deze regelmatig het doelwit van hackers. Zij kunnen dan bijvoorbeeld toegang krijgen tot databases en bestanden, websites stopzetten, en malware of virussen verspreiden onder de bezoekers. Daarom is het van belang dat er regelmatig website onderhoud plaatsvindt.

Wat kunt u doen?

Wilt u dat uw WordPress website wordt voorzien van de nieuwste technieken? Dan is het noodzakelijk het CMS en plugins up-to-date te houden. Op die manier zorgt u er voor dat uw website minder kwetsbaarheden vertoont. Daarnaast is het verstandig om regelmatig back-ups van uw bestanden en database te maken. Mocht het dan toch voorkomen dat u geen toegang heeft tot de website, dan heeft u altijd nog de back-ups.

Netshox helpt u graag met het wekelijks onderhouden van WordPress websites vanaf €29,- per maand exclusief btw. Zo hoeft u zich alleen bezig te houden met waar u het beste in bent; ondernemen. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact op via de telefoon, chat of e-mail.

Wat krijgt u bij het basispakket website onderhoud? 
WordPress updates
Plugin updates
Back-ups van uw bestanden en database
Opschonen van uw WordPress database

Meer informatie nodig?

Heeft u extra informatie nodig over website onderhoud? Neem gerust contact op!

Sluit Menu