Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 0681506276

Over 

De oorsprong van Netshox

Over Netshox: Wist u dat Netshox is begonnen als Engelstalig e-learning platform?

Netshox is een internetbureau dat is ontstaan met het doel web design mogelijk te maken voor niet-technische particulieren. Met behulp van een Learning Management Systeem (LMS) heeft Netshox een Engelstalig e-learning platform ontwikkeld waarop de basis van WordPress geïnstrueerd wordt. Het platform is te vinden op www.netshox.com en is toegankelijk voor iedereen die de Engelse taal beheerst. Hiernaast ziet u een video waarop de instructiewebsite van het e-learning platform (www.netshoxdemo.com) te zien is.

Het overgrote deel van de ondernemers besteedt website ontwikkeling en website onderhoud liever uit. Daarom is Netshox sinds kort gestart met het maken en onderhouden van WordPress websites. Doordat het portfolio uitgebreid wordt, zijn beide diensten tegen een scherpe prijs te verkrijgen. 

Meer weten over Netshox? Neem contact op via telefoon, chat of e-mail!

Hoe ontwikkelt Netshox uw website?

Netshox maakt websites aan de hand van de volgende vier stappen. Klik op een item voor meer informatie.

1. Analyse 

Allereerst worden uw doelstellingen, wensen en ideeën vastgesteld en besproken. Is alles duidelijk en mogelijk? Op naar de volgende stap.

2. Prototype

Netshox vertaalt uw informatie naar een ruw ontwerp. Bent u tevreden bent met het ontwerp? Dan kan de website uitgewerkt worden.

3. Realisatie

De website wordt ontwikkeld in een beveiligde omgeving met CMS WordPress. U kunt zelfstandig meekijken naar de grafische en technische ontwikkelingen.

4. Integratie

Tevreden met het eindresultaat? Uw website wordt gekoppeld aan uw domeinnaam en webhosting. Indien u dit niet heeft, kan Netshox u daarmee helpen.

Meer informatie nodig?

Heeft u extra informatie nodig over Netshox? Neem gerust contact op!

Sluit Menu