Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00 0681506276

Online marketeer nodig?

Ik ben op zoek naar een fulltime baan!

Beste nieuwe werkgever,

Zoeken jullie versterking in jullie marketingteam? Kies mij!

<h1> Waarom? </h1>  
Ik ben een leergierige internetondernemer met durf, gevoel voor humor en discipline. Tijdens en na mijn studie, kreeg ik een grote passie voor het internet en ondernemen. Hoewel ik van een bedrijfseconomische studie genoot, besloot ik het risico te nemen en van mijn hobby mijn werk te maken. 
 
Ik leerde zelfstandig alles wat met WordPress webdesign en het ondernemerschap te maken had. Na een online webdesign cursus (instructiemateriaal: netshoxdemo.com) gemaakt te hebben, verkocht ik deze op netshox.com. Enige tijd later besloot ik om WordPress websites aan te bieden op netshox.nl. Ook stak ik veel tijd in Google Analytics en Google Ads. Het wierp zijn vruchten af: het leverde mij een opdracht op!
 
Ik werk momenteel volledig zelfstandig in mijn eenmanszaak. Maar doordat ik op mijn eigen houtje werk, mis ik een stukje uitdaging en teamwork. Daarom ben ik op zoek naar een gezellig online marketing team, waarin ik fulltime mijn vaardigheden kan uitoefenen en ontplooien als Junior SEA marketeer.
 

Ik kan u meedelen dat ik bekend sta als een leergierige harde werker met soms wat gekke trekjes. Durven jullie mij aan? Dan zie ik graag een uitnodiging voor een gesprek tegemoet en kijk ik er naar uit mijn online skills te bewijzen.

Met vriendelijke groeten,

Gino Peeters (26 jaar)

Certificaten: Google Analytics, Google Ads Fundamentals, Google Ads Search, Google Ads Display & Google Ads Shopping
Sluit Menu